inici

Cap Vermell

Viatge a la neu de l'institut. A la fí a casa!!!

Poques vegades un retrobament ha estat celebrat amb tanta alegria. Avui dissabte, dia 6 de febrer, cap a les 11.30 del matí, arribaven els dos autocars carregats de nins i nines (prop de 80 entre alumnes i professors) que havien passat cinc dies esquiant a Andorra.

Després d'un retard de dotze hores, després d'una nit de nervis quan vèiem que el vol programat canviava cada cinc minuts d'hora de sortida. Primer a les 21.30, després 00.15, 01,35,  2,40...

Rumors de problemes tècnics... Una avaria? Potser aquell avió no estava en condicions òptimes per volar?. I més nervis. 

Els nins i nines diguent que devers les dues de la nit les deixen a les fosques a s'aeroport de Barcelona. Els pares que ja veuen que de cap manera dormiran avui. Pares telefonant a altres pares, per veure si qualcú tenia més notícies.

 

Es confirma que aquest avió no volarà, ara toca mirar de passar la nit com sigui. Tots els al·lots són allotjats a les tres del matí a un hotel de Barcelona. 
Prou difícil trobar tantes habitacions en temps rècord. Els mestres calmant als més angoixats, cercant mòbils que no haguessin acabat la bateria per anar avisant a les famílies ... però una aventura per la majoria.

Finalment han pogut tornar cap a l'illa aquest matí ben prestet i en tocar terra illenca els pares hem pogut alenar ben a gust.

Un aplaudiment per tot aquest jovent que s'han portat com uns campions i sobretot un fort aplaudiment als cinc professors de l'institut de Capdepera que han estat pendents de tots ells.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar