Image

 

El passat divendres dia 25 de gener es va celebrar, a la sala de plens de l’Ajuntament, i amb una gran assistència de persones, la reunió convocada per informar als veïns del carrer Ciutat sobre les obres de recollida de pluvials d’aquest carrer. Des de l’Equip de Govern, amb l’ajuda de dos tècnics de l’empresa que duu a terme les obres, es va informar als assistents del projecte que es durà a terme, així com també es varen respondre a les preguntes que es formularen.

Aquest és un projecte que, l’Equip de Govern actual ha hagut de modificar donat que l’anterior projecte era irrealitzable perquè tots els serveis que es volien passar pel carrer no hi cabien. Per això, s’ha prioritzat solucionar el problema de les pluvials i les actuacions es concretaran en tres trams del carrer: del C/ de sa Lluna al C/ Nord, del C/ Pou al C/ de s’Alzinar i de l’escoleta al pou d’es camí. A més, el cost del projecte, al voltant d’uns 250.000 €, serà pagat, íntegrament, a través d’una subvenció del Consell i de l’Ajuntament, sense que es repercuteixi cap cost als veïns.

També es va explicar que, per donar una solució completa a les pluvials del carrer Ciutat, l’aigua s’havia de desviar al carrer Roses, per la qual cosa en el mes d’ctubre passat, l’Ajuntament va aprovar la inclusió del projecte de pluvials del carrer Roses al Pla d’Obres i Serveis del Consell, per executar-lo dins l’any 2008, i així donar, a la fi, solució a la problemàtica que s’arrossega des de fa molts d’anys.

Per altra banda també es va informar que la durada de les obres està estimada en uns 4 mesos i que es començarien en pocs dies per la part de la rotonda en direcció a Artà, tal com ha succeït a partir d’aquest dimecres


Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Capdepera
Font: Departament de Vies i Obres de l’Ajuntament de Capdepera