Es celebrà amb bona acollida el I Curset sobre “el Desenvolupament de l’Ecoturisme a l’entorn del parc natural de la península de Llevant”

Els passats dies 22 a 24 de novembre, el Teatre d’Artà acollí la celebració del primer curset sobre Ecoturisme a la comarca de Llevant, organitzat pel parc natural de la península de Llevant.

Image

El curs consistí en la celebració de dues jornades formatives en què es tractaren temes relacionats amb el desenvolupament d’aquesta vessant turística en alça, com són les característiques i modalitats de l’ecoturisme, els seus impactes, la normativa de conservació d’espais naturals, els trets característics i els valors del parc natural de Llevant, l’educació i interpretació ambiental, i el paper dels guies turístics. Aquestes dues sessions es varen complementar amb una excursió pel parc natural de la península de Llevant, que permeté als assistents conèixer els principals camins i equipaments d’aquest espai protegit.

Un total de 34 persones demostraren el seu interès en aquesta modalitat  de turisme sostenible, que fa compatibles l’oci i la conservació de la natura. Entre els assistents hi hagué professionals del món del turisme, titulats en disciplines del camp de la conservació de la natura, així com també hi foren presents els estudiants d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Rural, que imparteix l’institut Llorenç Garcies i Font, d’Artà.


Parc natural de la península de Llevant
C/ de l’Estel, 2. 07570 – Artà
Tel. 971 836 828  Fax. 971 835 803

 

Image