Antoni Flaquer “Coix” Can Lareu 1960Tots el que estam jubilats, que tantes vegades anàrem o venguérem a peu al cine de Capdepera o al cine de Can March, sabíem que can Lareu era la primera casa a l’entrada de Cala Rajada.

En Manolo Lareu, tot un personatge, ex guàrdia civil, simpàtic i bromista, darrere la casa tenia un bon hort amb un pou i un gran safareig.

El 1946, la propietat de ses Rotges cedí un terreny al poble de Capdepera per construir un camp de futbol. El mestre don Miquel Moll “Talaia”, amb el seus escolars, anaren a despedregar i, amb el suport de comerciants de Capdepera, construïren el camp de futbol de ses Rotges, aferrat a l’hort de can Lareu. El camp de futbol s’inaugurà per les festes de Sant Bartomeu de 1946 amb el nom de l’equip d’Escolar de Capdepera.

Els futbolistes en acabar de jugar es refrescaven dins el safareig de l’hort de can Lareu.
 

A la següent foto, en Manuel Lareu que, amb quatre llistons, construí una barca adaptada al seu Mobilet, com una carrossa per a les beneïdes de les festes de Sant Antoni. A la foto, en Lareu amb la seva esposa i dues filles del matrimoni.