Ens ocupam, avui, dels girs impossibles que han de fer els vehicles de gran tonatge, especialment els autocars, a la majoria de cantonades del poble.
A parer nostre, tres són les causes del problema:

- Els carrers són els que són i no donen més de si. Una configuració urbanística del segle XIX ha de donar pas a una circulació del segle XXI, i no pot ser.

- Les actuacions que s'han fet per a "millorar" la zona i embellir-la, mai han tengut en compte de manera seriosa el problema de la circulació. S'han estret les calçades per donar amplària a les voreres (cosa que en principi sembla bé), però a les zones de gir s'han deixat uns marges insuficients per als vehicles grossos. No és apte per a "majors".

- L'actuació del conductors irresponsables, que deixen el seu vehicle on els dóna la gana i acaben de fer el pa gros, és a dir, d'impossibilitar el pas dels altres vehicles. La foto de baix n'és un bon exemple. Pobre autocar!

Aquest problema, un més dels molts que venim denunciant des d'aquesta secció, també posa el seu granet d'arena per tal que la circulació per Cala Rajada sigui el que és: una calamitat.