Image

Què n'hem de fer, de la piscina?

Escrivim aquest Portalet des de la ignorància. Podríem preguntar al regidor o a la regidora del ram, i alguna explicació en trauríem, però no, no volem saber més del que saben qualsevol ciutadà o ciutadana normal i corrent.
 
Què nassos passa amb la piscina? Per què no s’ha obert encara? Per què es va construir? Tal vegada perquè quedava “guapo” un edifici blau devora el poliesportiu? O per fregar-nos pels morros la desídia dels nostres polítics?
 
Comentava un veïnat que cada vegada que passa per davant de l’edifici li fa mal de cor veure com passen els dies, les setmanes i els mesos, i allò segueix tancat. I continuava dient: “I el pitjor és que a la gent sembla que tanf li fa, no veig que ningú protesti perquè es mantengui tancat l’edifici. Sembla que tothom estigués acostumat a veure les piscines tancades, que ja s’hi hagués avesat, com si això fos natural”.

Les vivendes de protecció oficial, també tancades, com la piscina, són una altra mostra de la incongruència dels nostres governants.  Mentre l’habitatge és el problema número u, resulta que aquí, a Capdepera, ens permetem el luxe de tenir-ne de tancades. I no passa res. En qualsevol país civilitzat algú hauria dimitit. No, no hi valen declaracions d’intencions de regidors, consellers o directors generals. És una vergonya, i punt.

Tornam a la piscina. Com dèiem al principi, segurament, si demanàvem, ens donarien una resposta més o manco convincent, més o manco raonada, però no deixaria de sonar a excusa. És un escàndol que el nostre Ajuntament s’hagi gastat la doblerada que s’ha gastat, i no pugui oferir als seus ciutadans un servei que ja s’ha pagat amb escreix. Això sense entrar a considerar la “moguda” del canvi de projecte, de l’estudi de viabilitat i d’altres herbes, que han estat una autèntica  comèdia, vists els resultats.

Per tant, ens continuam demanant: Ha valgut la pena gastar el que ens ha costat la piscina? Pel cas que li fan els nostres politics i la població en  general, no creis que es podria haver gastat en altres serveis més necessaris i urgents?
Per què ningú dona cap explicació? Per què ningú exigeix una solució immediata?

País, país...