Pot ser que la senyalització sigui insuficient...








Alguns lectors s’han adreçat a Cap Vermell per fer una sèrie de suggeriments sobre la manca de senyalització de la zona d’obres de l’hotel Son Moll i dels carrers tallats. A més de les referides a la zona de vianants (ja respostes des del departament de premsa), hi ha qui ens ha suggerit que estaria bé indicar, a la rodona de la benzinera de l’atuovia Joan Carles I, just a l’entrada de l’avinguda Mediterrani, que l’accés a Son Moll es troba tancat per obres.



Aquesta senyalització també seria molt útil, possiblement encara més, a l’entrada del carrer Nereides des de l’autovia, ja que molts de conductors es veuen obligats a voltar pel carrer Tritón,  Magallanes i Via Mallorca, quan es troben el carrer tallat davant les obres. Ja posats a demanar, s’hauria d’indicar la ruta alternativa prevista.

D’altra banda, un lector ens ha remès un croquis, segons ell com Déu mana, ja que troba que els remesos des de l’Ajutament (i que hem publicat com a informació) es troben girats. És a dir, que el Nord no és allà on toca.  Bé, aquí el teniu...