Kevin Garcia, jugador del RCD Mallorca inaugura l'Estiu Esportiu 2011


 

   Ahir, dilluns 4 de Juliol es va inaugurar l'Estiu Esportiu amb la visita del jove jugador del RCD Mallorca. Kevin és un jove jugador de 21 anys que ha debutat amb el primer equip del RCD Mallorca aquesta temporada, 2010-2011.



   El jugador va explicar a tots els nins i nines la seva experiència com a jugador professional i la dificultat per poder arribar fins a l'alt nivell. On recordà que ell és una persona normal, com tots els nins i nines que participen a l'Estiu Esportiu, on va començar a jugar a l'equip del seu poble, Peguera, el qual venia a jugar a Capdepera contra l'Escolar. 



   Després explica la nova experiència que està vivint des de l'arribada als equips del filial del Mallorca fins el seu debut a primera divisió.
 


    A més va donar molta importància a la superació i l'esforç que ha tingut que fer dia a dia, ja que a principi de temporada jugant un partit amb el Mallorca B contra el València, va patir un fort traumatisme al cap i va quedar inconscient.



    Finalment els nostres esportistes va fer preguntes molt interessant al jove jugador del Mallorca i fins i tot tenir l'oportunitat de jugar una mica amb ell.



    Amb tot això, amb una samarreta firmada i un grapat de cromos per als nins i nines, Kevin els desitjà un bon estiu i va donar per inaugurat l'ESTIU ESPORTIU 2011.