Con ja anticipàrem a Cap Vermell, aquests dies trobareu indrets del poble canviats de fesonomia,  carrers tallats i uns joves que passegen uns "tinglados" de cap aquí i de cap allà.

 

    La raó és simple. N'Arnau Serra i un nombrós grup de tècnics i ajudants estan rodant un curtmetratge pels carrers del nostre poble.  El rodatge, que tendrà lloc tot el pont de Tots Sants, ha mobilitzat un bon grapat de gabellins i gabellines, com ara nombrosos membres de la Tercera Edat  en qualitat de figurants (per cert estan encatats de participar-hi). 

    Els actors protagonistes de l'obra són Josep Maria Mas (que ha participat en la sèrie "El cor de la ciutat", com a Dani); i Olalla Moreno, que ha actuat en nombroses pel·lícules ("El dominio de los Sentidos",1996; "A los que aman", d'Isabel Coixet, 1998; "Insomio", de Chus Gutierrez, 1998; "El regal d'aniversari", 1998; "Tomando té", 2000); com a actriu de teatre ha intervingut en "Nits blanques", i en les sèries de televisió "Nissaga de Poder" i "Porca misèria".

L'equip de rodatge es completa amb devers 20 membres més, entre tècnics de so, llum i maquillatge, i els ajudants de producció. El primer dia de rodatge s'han trobat amb la molèstia de la pluja, el seu principal inconvenient, que ha allargat i entorpit la filmació d'algunes escenes. Confiem que el temps ajudi.

El castell convetit en cementeri

    Des de l'equip de rodatge ens comentaren que estaven molt contents amb les facilitats i ajudes rebudes per part de l'Ajuntament, la qual cosa ha facilitat la seva feina.

    Nosaltres  ja frissam de veure el resultat. Per cert, ens han dit que l'obra ens sorprendrà.