En els antics punts verds, ara només hi ha contenidors de recollida de rebuig


Hem pogut constatar la desapació d'alguns punts de recollida selectiva de deixalles, coneguts popularment com a "punts  verds". Ara, on abans podien abocar-se residus en els clàssics contenidors verds, blaus i grocs, només hi ha contenidors negres (els de  sempre) per abocar el rebuig. No s'han retirats tots però han quedat reduïts a una mínima quantitat



En aquesta pàgina de Cap Vermell havíem publicat i denunciat el pèssim ús que es feia dels punts de recollida selectiva (els qualificàvem de "punts negres") i  la imatge negativa que donaven. Uns dies abans de la retirada poguérem fotografiar-ne un on s'havia deixat tot casta de materials. I és que la inconsciència de molts de ciutadans fa empegueir.





Ara per ara fa mal dir si aquesta mesura tindrà un efecte persuasiu, de cara a tots els que fan cas omís de les normes de recollida de fems i que amb la seva incívica actitud omplen de brutícia carrers, solars i camins del municipi, o si s'agreujarà el problema amb més abocaments incontrolats.

Des d'aquestes planes convidam els usuaris a usar la Deixalleria i el telèfon de recollida d'objectes voluminosos i restes de poda i jardí a domicili (Tel. 971 56 34 22). Costa igual fer les coses bé que fer-les malament. Què esperam, doncs, a comportar-nos com a persones?