RESULTATS DE L'ENQUESTA DEL MES D'OCTUBRE
Ni carn, ni peix. Verdures torrades que demà em fan les anàlisis.
Escassa resposta ha tengut aquesta pregunta. Un total de 97 vots (quan de les festes arribàrem als 391, i de la reserva marina als 222)
Per què?

Als nostres lectors els importa poc la temporada turística?, o tenen poca motivació o implicació al respecte?
Tal volta segueixen el costum pagès, molt mallorquí per altra banda, de no parlar de qüestions econòmiques. Sobretot si els va be. Sí, els pagesos mai tenen una anyada bona, un cop per les pluges fora de temps, l’altre per les gelades, l’altra per la sequera ... Però, si és així, per què continuen fent de pagès?


Els resultats són:

48.5%  Com l'any passat, si fa no fa tot igual que altres anys
19.6% No sé que dir, però la crisi econòmica se'ns ve damunt
17.5% Millor que la dels darrers anys, més turistes i amb més doblers
14.4% Pitjor, el mateix nombre de gent però amb menys poder adquisitiu


Gairebé la meitat diuen que com l’any passat. Així pensa també el president de l’Associació Hotelera. La traducció exacta seria que ha anat bé. Prou bé.  I si hem de fer cas a les notícies (vegeu la notícia en pdf del diari Última Hora de dia 24) de que Balears liderà l’ocupació hotelera a Espanya i la zona de més  ocupació ha estat Capdepera.  Així  que, pocs anys seran com aquest per poc que se torcin les coses!
Una quarta part no sap què dir, i ja es posa la bena abans de la ferida. Resposta complementària a l’anterior. No mostrar les cartes i preveure que plourà. Sí, segur que algun dia plourà. 
I l’altre quart es reparteix entre millor i pitjor que l’any passat. Almanco han expressat com els ha anat. I com sempre aquesta percepció va per barris.

De totes maneres, caldria planificar algunes mesures per tal de mantenir-nos i, si és possible, millorar les properes temporades.

Ah! i, com sempre, gràcies per la vostra participació.