Informació sobre la TDT als mercats de Capdepera i Cala Rajada








   S’atraca el final de la televisió analògica, i el proper 31 de desembre serà l’apagada definitiva per passar a veure la Televisió Digital. Aquest matí al mercat de Capdepera hi ha hagut un servei d’informació per respondre les preguntes dels veïnats sobre la TDT i per dir-los què és el que necessiten per adaptar la seva llar a la nova televisió.
   Aquest servei també serà a Cala Rajada el proper dissabte dia 12. 

Image

   Cal recordar que per poder visualitzar correctament la TDT hom de comprar el corresponent aparell decodificador de televisor o, en cas d’antenes col•lectives, adaptar-les a la normativa corresponent. Les zones on no arribi la cobertura terrestre hauran d’adaptar-se a la TDT satèl•lit.
Els tècnics informadors han explicat als ciutadans que en aquests darrers dies de la televisió analògica és normal que hi hagi interferències o que la televisió o alguns canals no es vegin durant una estona, ja que s’està treballant en els repetidors, com és el cas de Canyamel, on el repetidor està en obres per aconseguir que els veïnats rebin el senyal de TDT correctament abans de final d’any.