Image

El dimarts, les festes varen tenir tres escenaris. Al capvespre, va ser la plaça dels Pins, s'organitzaren distints tallers per als més petits: papiroflèxia, dibuix, pintura...

Image

I els infants s'ho passaren d'allò millor.

I a la nit, les festes es mudaren ben mudades perquè arribà el concert de Maria Antònia Gomis i Bàrbara Femenies. D'elles sempre n'esperam el màxim, i elles sempre satisfan les nostres espectatives. Tot el que diguem d'aquest concert serà un pàl·lid reflex d'una actuació fantàstica, farcida de perfeccions. Na Bàrbara es troba en un punt de maduresa artística excepcional, que li permet escometre qualsevol repte i sortir-se'n triomfant. Maria Antònia, de la seva banda, mig lesionada –aquesta mà dreta li dóna molts de problemes–, ens regalà dues obres per a la mà esquerra que ens deixaren bocabadats.

En nom de "Cap Vermell" no podem sinó donar-los les gràcies per tan memorable concert. I si ens ho permeten, els llançaríem una pregunta: Haurem d'esperar fins l'any que ve, per tornar-les escoltar? No hi hauria manera d'escurçar els terminis?

Image

I després del concert, cap a la plaça Castellet falta gent! La "Nit Americana" ens esperava.

Per ser una experiència nova, la cosa va funcionar prou bé, hi hagué un ambient molt agradable i una participació notable. La música va funcionar a un nivell magnífic i, en conjunt, la paròdia americana va resultar ben divertida.

I com que es tractava d'una festa molt visual, nosaltres us oferim un reportatge prou ample perquè us en poguem fer una idea.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image