Avui divendres, 23 de febrer, un bon nombre vehicles de la Guàrdia Civil s’han desplegat per domicilis, hotels i oficines de Cala Rajada. Aquest ampli desplegament ha escorcollat els immobles amb la participació de la Guardia Civil d’Artà, policia judicial i l’Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància (USECIC) i el suport de policies desplaçats des d’alemanya per participar en l'operació policial.

Tot plegat ha estat una operació amb molts d’efectius. Alguns veïns i veïnes, que s’han vist sorpresos pel desplegament, ens comentaven que semblava que estaven veient “una pel·lícula”.

De la poca informació que ens ha arribar sembla que aquesta operació, duta en el nostre municipi a primeres hores del matí, forma part d’una investigació internacional per delictes econòmics i que es tracta d’una actuació que se realitza simultàniament a Capdepera i a Alemanya.

La premsa s’ha fet ressò, en els seus formats digitals, d’aquesta gran operació que encara segueix oberta i s’assenyala a un empresari alemany, resident a l’illa, com a principal acusat del presumpte blanqueig de capitals. Hem pogut llegit que, a l’hora de redactar aquesta notícia, no s’havien produït detencions però s’havia requisat molta documentació.