L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera presnsenten el nostre municipi a la fira de turisme FITUR 2024




L'Ajuntament de Capdepera amb l'Associació Hotelera de Capdepera i Visit Capdepera són presents a una nova edició de FITUR, una de les fires turístiques més importants del sector turístic a nivell mundial.

 

Capdepera aposta per FITUR com a plataforma per al desenvolupament i la promoció del turisme de la nostra destinació turística, mostrant tota l'oferta de turisme del municipi, una oferta pel turisme plural, amb platges i paratges naturals, amb patrimoni històric i cultural i tota l'oferta gastronòmica, d'oci, esports i activitats a l'aire lliure.

 

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer ha volgut destacar l'esforç que fan l'Associació Hotelera i l'Ajuntament per promocionar la destinació de Capdepera a tots els mercats nacionals i internacionals, i continuar fomentant el creixement econòmic del nostre municipi.

"Fitur és una de les fires de turisme més importants a nivell nacional i internacional, on els professionals del sector ofereixen les tendències en matèria de turisme i de promoció del turisme". Ferrer remarca que la fira ens ofereix una gran oportunitat per donar a conèixer Capdepera com a destinació turística.