La Universitat de les Illes Balears ha organitzat un concurs per l’alumnat des d’Educació Primària fins universitaris, en diferents categories, amb l’objectiu que els participants del concurs ens expliquin què és per a ells l'economia circular (estudiants de primària, secundària, batxillerat i FP) i quines idees i/o accions realitzables, basades en l'economia circular, s'haurien de posar en marxa a la UIB per transformar el dia a dia de la nostra universitat (estudiants de la UIB) en benefici del planeta.
Així mateix, mitjançant aquest concurs, els estudiants, des de primària fins a la Universitat, aprendran valors fonamentals de l'economia circular que són essencials per a un desenvolupament sostenible del nostre territori.

Han participat en aquest concurs els estudiants de 6è de primària, secundària, batxillerat i Formació Professional que estiguin matriculats als col·legis i instituts (públics, privats o concertats) de les Illes Balears i a estudiants matriculats a graus de la UIB. Hi havia tres modalitats: dibuix, microvídeo i Projecte d’idea innovadora.

En la categoria de microvídeos per a estudiants de secundaria, el guanyador ha estat el vídeo presentat per l’IES Capdepera :   Vídeo guanyador: IES Capdepera. Grup format per Romy i Sixto (4t d'ESO).  Premi per a cada alumne: val de 200 euros per a l’adquisició de material didàctic o informàtic i un diploma acreditatiu de ser guanyador del concurs en aquesta modalitat.

Amb l’enllaç podeu veure el treball presentat pels Romy i Sixto: 

Enhorabona als guanyadors!


Organització:
-Laboratori Interdisciplinari d'Economia Circular i Turisme (LIECT)
-Oficina per al Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB) Universitat de les Illes Balears - UIB Conselleria Educació i Universitats
- Col·laboració: Fundació Sa Nostra CaixaBank