Son Moll es pot considerar una platja urbana amb una alta densitat d'ocupació durant l'estiu.


Ja hem comentat en diverses ocasions que la platja de Son Moll ha perdut molta d’arena. Les dinàmiques de la mar i la costa tenen aquests cicles, hi ha anys que la mar treu arena i la platja creix i d’altres, com enguany,  queda una estreta franja.

Això és així des de fa anys i panys, de fet fa molt de temps que el sistema dunar de la platja se va eliminar i la platja ha quedat desprotegida.



Aquests dies han posat a la televisió nacional i a l’Informatiu balear de TV1, com exemple de platja que ha minvat molt la seva zona d’arena. El problema rau en el fet que malgrat haver menys superfície d’arena el nombre de para-sols i hamaques s’han mantingut, per tant els altres usuaris s’han quedat sense espai. A més els pocs espais lliures són plens de roques. Els usuaris parlen d’una mena de privatització de la platja.



El vídeo recull la informació emesa per TV1, amb declaracions de la presidenta de l’Associació Hotelera i usuaris de la platja ( Reportatge dels informatius territorials de RTVE de Balears dia 21 d'agost de 2023).
https://play.rtve.es/v/6954461/