La finalitat era treballar en la configuració del Pla Territorial Turístic 2022


El Batle de Capdepera, Rafel Fernández i la regidora de turisme, Mònica Viejo es reuniren ahir amb la directora general de turisme, Rosana Morillo i el director de l'AETIB, Xisco Mateu per treballar en la configuració del Pla Territorial Turístic 2022, emmarcat en l'estratègia de sostenibilitat turística en destins, finançada amb fons europeus.


D'altra banda dia 4 d'abril, el Coronel d'Infanteria Il·lm. Sr. Don Jesús Lanza Mollá, Delegat de Defensa a les Illes Balears, que va ser rebut per Rafel Fernández, Batle de Capdepera i Carmen Corraliza, regidora de Policia Local i Seguretat Ciutadana. Durant la trobada es van presentar i es van tractar els temes de Cultura de Defensa i també les sortides professionals per al personal de tropa.

Dies abans la FELIB i representants de les Forces Armades van fer una reunió de seguiment per treballar en la línia de reserva de places per a soldats que, després de complir amb més de cinc anys de servei, vulguin presentar-se a les oposicions de policia local dels ajuntaments de les Illes Balears sense que tenguin efectes a la taxa de reposició.