Associacions i particulars han participat d'una de les edicions que més diners s'han aconseguit.




Des de l'àrea de Serveis Socials, un any més, s'ha dut a terme la campanya "Nadal Solidari". Es tracta d'un projecte que fomenta la solidaritat entre els veïns del municipi, per tal d'ajudar a les famílies més vulnerables.

Enguany s'han aconseguit 25.160 euros per poder realitzar aquest projecte solidari. "Malgrat la crisi que estam vivint, de nou, s'ha comprovat que Capdepera és un municipi compromès amb les persones del poble que ho passen malament", ha comentat el regidor de Serveis Socials, Javier García.

Enguany la galeria Frank Früger que ha fet una subhasta de 6 obres a benefici dels Serveis Socials municipals i ha recaptat 22.000 euros. Des de l'Ajuntament s'ha agraït la solidaritat del propietari de l'espai artístic. La resta de diners fins al total han estat aportant per associacions i particulars.

Amb tots els diners, es podrà aconseguir joguines i articles de primera necessitats com a roba i calçat pels menors de 0 a 16 anys de famílies usuàries dels Serveis Socials. Així, s'han adquirit un total de 296 targetes amb 40 euros i 296 targetes amb 45 euros. En total 592 targetes que s'han repartit a les famílies més vulnerables.
Per altra banda, s'han rebut 125 targetes amb 20 euros per a la compra d'aliments i 100 targetes de 20 euros per a la compra de juguetes gràcies a l'aportació del restaurant Paradise i les empreses Dira.

Des de l'Ajuntament s'ha subratllat la importància de les diferents aportacions perquè tot suma per donar un cop de mà a les famílies del municipi. "El nostre objectiu com equip de govern amb aquest Nadal Solidari és fomentar la solidaritat de la comunitat, promoure la igualtat i la inserció social dels infants del municipi", ha explicat García.