A Capdepera els percentatges van ser semblants als de MallorcaDissabte, 9 de juny, se celebraren les primàries de Més per Mallorca per a triar candidats a president del Govern Balear i al Consell de Mallorca. A Capdepera hi hagué una taula electoral pels votants de Capdepera i Son Servera, a més del cens telemàtic.
 

Al consell de Mallorca s'hi presentaven Bel Busquets i Guillem Balboa, mentre que al parlament s'hi presentaven Fina Santiago i Miquel Ensenyat. Com s'informà per la premsa, Miquel Ensenyat va quedar com a candidat al Govern , amb un 68,3 %, davant na Fina Santiago (31% ). Pel que fa al Consell na Bel Busquet va obtenir un 63%, davant en Guillem Balboa (36,1%)
La participació va ser del 54%.Pel que fa als resultats a Capdepera cal assenyalar una major participació (62,4%). Per que fa als resultats són semblants al de Mallorca. Al Govern Balear també guanyà Miquel Ensenyat amb un 59% dels vots (29), davant na Fina Santiago que obtingué un 38,7% (19). Al Consell, na Bel Busquets guanyà amb un 59,1% (29), davant un 40,8% de Guillem Balboa 820).