Els dos punts de càrrega de Can Patilla ja són operatius


 

El municipi de Capdepera s’apunta a la innovació dels vehicles elèctrics i dimarts al matí va inaugurar dos punts de càrrega al centre del poble, concretament, a l’aparcament de Can Patilla. 

L’Ajuntament de Capdepera es va adherir al conveni de Mobilitat Elèctrica a   les Illes Balears (MELIB) de la Conselleria de Terrotori, Energia i Mobilitat; i els punts de càrrega han estat finançats per una subvenció per establir nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics destinada a l’administració pública i entitats públiques dependents.

A l’acte d’inauguració hi va assistir el batle de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora de Mobilitat, Mónica Viejo; el president d’ASINEM, Carlos Moyà; i l’enginyera de Baixa Tensió, Neus Sastre.

Amb aquests, ja són tres els punts de càrrega que hi ha al muncipi, dos a Capdepera (MELIB) i un a l’aparcament del Centre Cap Vermell (Cala Rajada).

 

Melib

Aquests nous punts de càrrega estan adherits al conveni MELIB i per tant és necessari que el vehicle que el vulgui usar tengui la targeta pertinent. Per  aconseguir-la s’ha de demanar el distintiu MELIB a qualsevol oficina de la UDIT.

Per a més informació sobre el conveni MELIC http://www.caib.es/sites/energiaicanviclimatic/es/mobilitat_elactrica_a_les_illes_balears_melib/