Aquest cap de setmana ha tengut lloc la darrera jornada d’excavació d’hivern al Castell de Capdepera, amb la participació de personal voluntari que ha actuat sota la coordinació dels arqueòlegs responsables.

En aquesta nova acció s’ha continuat treballant en les cases situades a la murada sud, concretament en dos àmbits o habitacions del que sembla ser la tercera de les cases i en la qual han aparegut varies parets divisòries, totes elles referides, així com un trespol ben conservat. Quant als objectes que han aparegut dins els enderrocs de les cases, és de destacar la troballa d’una cassoleta de fang de color gris corresponent a una pipa de fumar, que completa les altres cassoletes (devers 6 ó 7) que ja han aparegut en jornades anteriors. Del material ceràmic aparegut el dissabte destaquen dos fragments petits d’un plat i d’una escudella medieval.

Per el proper dia 26 de juny està previst l’inici de la campanya d’estiu (26 juny-7 juliol) amb excavacions diàries de dilluns a divendres en horari de 9h a 13’30h. Aquestes jornades d’excavació són obertes a tot el públic interessat i que per apuntar-se s’han de posar en contacte amb els arqueòlegs directors o apuntar-se a la porta del Castell.