En aquests moments el municipi de Capdepera compta amb 100 empreses adherides al segell de qualitat SICTED. Una de les obligatorietats del segell és que les empreses han de comptar amb un pla de formació continua, intern o extern. L’Ajuntament de Capdepera dóna la possibilitat de complir aquest requisit de manera gratuïta i sense tràmits oferint cursos de formació. Algunes de les empreses amb les quals treballa l’Ajuntament per a realitzar cursos són: Fundació Deixalles, E-Turístic i TourEspaña.

En les darreres setmanes han tengut un curs de màrqueting, millora de venta directa i posicionament de la imatge; a  més, la Fundació Deixalles ha presentat els seus serveis a les empreses adherides: servei Incorpora; Okupa’t; servei de reducció de costs a la contractació laboral; responsabilitat social corporativa; i altre serveis d’interès i gratuïts per a les empreses.

 
Des de l’Ajuntament s’ofereix formació durant tot l’any i d’interès per al sector de la restauració; comerç; hoteler: transport turístic; oficines de turisme; oci turístic.... Cada empresa fa els cursos que millora s’adapten a les seves necessitat.

Les empreses que encara no disposin del segell de qualitat es poden inscriure fins el 25 de maig a les oficines del Centre Cap Vermell.