El passat dia 5 de maig els alumnes de 3r Curs de Primària del CEIP S'Alzinar visitaren l'Escola Municipal de Música Capdepera. Aquesta, és una de les quatre visites a edificis municipals que els seus tutors tenen programades dins el projecte de Ciències Socials que estan treballant al llarg d’aquest tercer trimestre, i que sota el títol «L’Ajuntament i el seus serveis» els durà també a conèixer les dependències de l’Ajuntament, la Policia i la Biblioteca.

Els alumnes de 3r A i de 3r B foren rebuts en dos torns diferents pel director de l'Escola de Música, el qual els va guiar al llarg de la visita i els va presentar alguns dels professors de l'Escola que els estaven esperant a aules diferents per mostrar-lis i explicar-lis les famílies d'instruments i les seves característiques. Aleshores, na Rosa Ballester va mostrar els instruments de percussió, na Xisca Asensio els de corda, na Sandra García el piano i, en Víctor Ferragut, els instruments de vent. Els alumnes gaudiren de les explicacions i pogueren resoldre tots els seus dubtes i curiositats.


D'entre els alumnes, tots aquells que estan matriculats a l'Escola de Música, tengueren l’oportunitat de mostrar i comentar aspectes del seu instrument a la resta de companys i d’interpretar una petita peça.