L’Ajuntament de Capdepera i l’Associació Hotelera FirstSun Mallorca va lliurar dissabte, 13 de maig al capvespre, els premis Fidelity a catorze turistes com agraïment per la seva fidelitat amb el municipi gabellí.

 

La regidora de Cultura, Carmen Corraliza, com a batlessa accidental, i el president de l’Associació Hotelera, Joan Ferrer, han iniciat l’obertura de la gala agraint als premiats la seva fidelitat amb el municipi i amb els establiments de la zona.
 

Els turistes homenatjats han rebut un guardó realitzat pel pintor Gustavo, el llibre fotogràfic de Senyor Ahir, editat a Capdepera, i una estada gratuïta d’una setmana a l’hotel del qual són clients. Dels catorze premiats, deu són d’Alemanya, dos de Bèlgica, un de Suècia i un de França. Un dels casos és el d’una parella belga que han visitat Capdepera 89 vegades des de fa 44 anys. 
 

L’acte ha tengut lloc als Jardins de la Casa March, a Cala Rajada, i ha comptat amb la presència de les autoritats locals, representants dels establiments hotelers de la zona, representants de l’associació de bars nocturns, guardonats i acompanyants.

 

És la tercera edició d’aquesta gala que té l’objectiu de fidelitzar els turistes que trien Capdepera per a estiuejar i d’aquesta manera aconseguir un major nombre de visitants, tant de repetidors com de nous. Per elegir els mereixedors dels premis a la fidelitat han de ser persone que hagin visitat el municipi almenys deu vegades incloent-hi dues en els darrers dos anys. Aquests són els visitants premiats:

- Hotel Vanity Cala Mesquida: Srs. Walter i Heidi Cheider (Alemanya, 9 vegades)
- Cala Mesquida Resort: Sra Sabine Larsen (Suècia)
- Beach Vlub Font de Sa Cala:  Sr Dee (Bèlgica)
- Beach Club Font de Sa Cala: Srs Van Rethengen (Bègica, 89 vegades, des de fa 44 anys)
- Hotel Flacalco: Sr Endikat (fa més de 40 anys que ens visita, la recull el seu fill)
- Hotel Amoròs: Srs Jean Pierre i Vera Cunnac (Francia)
- Hotel Alzina: Sr Frank Wargalla (Alemanya) 
- Hotel Bellamar: Sr peter Donvan (Alemanya)
- Hotel Bellamar: Sr Reinhard Tober  (Alemanya)
- Hotel Serrano Palace, Srs Nobert i Martina Kulhmann (Alemanya)
- Hotel i Spa s'Entrador Playa: Sr Michael Dentl (Alemanya)
- Hotel i Spa s'Entrador Playa: Sr markus Hawlitzky i sra Isabel Bahrmann (Alemanya)
- Hotel Clumba: Srs Manfred i Christina Cronjaeger (Alemanya)
- Hotel Clumba: Srs Werner i Brigitte Michelmann