Se podrà anar en bicicleta des de L'Agulla a Canyamel, a ran de mar


No sabem quan, però l'Ajuntament de Capdepera ha decidit que el nostre municipi deixi d'ésser un dels pocs que no tenen cap quilòmetre de carril bici. I ho farà “a lo grande”. La presentació de la idea (encara no hi ha projecte fet) inclou un traçat que unirà tots els nuclis urbans, urbanitzacions i llogarets del municipi.

Al diari Ultima Hora va ser un avanç del que pensen fer:

L’alt pressupost i la complexitat tècnica del traçat obligarà a executar l’ambiciosa xarxa de carrils bici en distintes fases plurianuals, no de bades se parla d'una despesa de devers 6 milions d’euros.

Això sí, el traçat presentat fa feretat, un carril voltarà tota la costa gabellina, ben a ran de mar. Malgrat les dificultats del recorregut no h ha cap dubte que les vistes seran espectaculars.

El diario Ultima Hora presentava la noticia així :  “ Una red de carriles bici unirá Capdepera con todos los núcleos urbanos del término municipal (Cala Rajada, Cala Mesquida, Cala Agulla-Cala Lliteras-els Pelats, Cala Gat, Son Moll, sa Pedruscada-n’Aguait-es Carregador, Font de sa Cala- Provençals y Canyamel). El objetivo de esta ambiciosa actuación municipal, que podría rondar los seis millones de euros, es potenciar el turismo activo, vinculado al deporte y a la naturaleza a la vez que apostar por la desestacionalización"

També Diario de Mallorca ho anuncià ja el 2014: 
http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/11/13/capdepera-ultima-ambicioso-proyecto-unir/976185.html

La llàstima és que no es contempla al pressupost de 2017 més que una minúscula partida.