Les processons de l'Encontre en imatges



Dia de Pasqua, dia de festa religiosa gran..., i de festa de  l'altra! Les processons de l'encontre, les misses solemnes, però també l'aspecte gastronòmic tradicional fent-se present a moltes de taules en forma de frit,  panades i robiols o crespells. 

En l'aspecte estrictament religiós, per a molta gent del poble, les processons que coneixem com de l'Encontre ocupen un lloc preferent, conjuminant tradició i religiositat pels nostres carrers. És l'escenificació del retrobament de Jesús ressuscitat amb la seva Mare, per a goig dels fidels. I si, com enguany, el bon temps s'hi fa present, la festa encara llueix una mica més. Les notes de la música (Banda de Música i Banda de Cornetes i Tambors) contribuïren a fer més lluïda la festa i, tot seguit, la gent s'adreçà a l'església, tant a Cala Rajada com a Capdepera, on se va celebrar la missa de Pasqua, una fita central en el calendari litúrgic. Les corals Verge del Carme i Gabellina, una vegada més, posaren les seves veus al servei de les respectives celebracions. I al final, els crespells i el vinet, en el mateix pòrtic del temple, foren l'excusa adient perquè la gent aprofitàs per a donar-se les bones festes.

Com en dies precedents, els preveres Antoni Amorós i Pere Orpí s'encarregaren d'oficiar aquestes celebracions. I, com sempre, Cap Vermell us n'ofereix les imatges. I que sigui per molts d'anys!

Capdepera

   



   







   






Cala Rajada