Contractació de les obres de dotació de clavegueram de Cala Provençals, mitjançant tramitació ordinària i procediment obert.


 

Dia 13 de novembre, la Mesa de Contractació elevà la proposta d’adjudicació a favor de l’empresa COEXA,S.A, per ésser l’oferta més avantatjosa, per la contractació de les obres dotació de clavegueram de Cala Provençals.

A partir d’aquesta data l’empesa adjudicatària disposa de 10 dies hàbils per a presentar la documentació pertinent i constituir la garantia definitiva per import del 5% de l’import d’adjudicació del contracte, que en aquest cas, s’apuja a 31.330,56€. 



Dia 21 de juliol s'inicià el procés d'adjudicació, que se publicà dia 23 de juliol al BOIB  "Anunci de licitació del contracte de les obres de dotació de clavegueram de Cala Provençals .La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Capdepera, en sessió ordinària que va tenir lloc en data tres de juliol de 2015, va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regiran el contracte de les obres de dotació de clavegueram de Cala Provençals. De conformitat amb l’art.188.3 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l’esmentat plec estarà de manifest al negociat de Secretaria, dins el termini de 10 dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la inserció d’aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que els interessats puguin presentar les reclamacions que considerin oportunes. Simultàniament, s’anuncia la licitació del contracte d’obres mitjançant procediment obert, tramitació ordinàri".

El pressupost de licitació de sortida era de 1.002.578,04 euros més 210.541,38 euros d'IVA. ( 1.213.119,42 euros en total). 
El projecte ha estat eleborat per Miquel Pascual Amoròs

En aquest procés de selecció, per la datació de clavegueram de Cala Provençals, han participat 11 empreses.  Una d’elles (ACSA, OBRAS E INFRAESTRUCTURAS,S.A) va quedar exclosa per baixa temerària (610.060,33 euros).

Una vegada oberts els sobres amb les ofertes i valorades les empreses admeses, quedà com a millor putuació l'empresa COEXA. No s’ha produït cap reclamació, per tant la Mesa de contractació elevà la proposta per a formalitzar la contractació.

El termini d'execució de les obres és de 5 mesos.

Aquestes són les taules de la puntuació:


Valoració de les ofertes econòmiques


Puntuacions totals de les empreses licitadores:



Zona de l'intervenció:



Més informació
http://www.ajcapdepera.net/contractacio/contrato.ct.html?cc=1420

Projecte (publicat el 22/07/2015)
http://www.ajcapdepera.net/libre/www.ajcapdepera.net/segundo-modificado-cala-pronvencals.pdf