L'ajuntament de Capdepera preveu commemorar el centenari de la farmàcia Melis (1915-1973), situada al Centre Melis Cursach


 El batle de l'Ajuntament de Capdepera, Rafel Fernàndez, i la tècnica del Centre Melis Cursach, Maria Massanet, visitaren ahir l'antic hospital de l'Illa del Rei, situat a un petit illot enmig del port de Maó, per veure in situ la recuperació de l'antiga farmàcia com a projecte museístic. L'hospital de l'Illa del Rei va ser construït per la primera dominació anglesa l'any 1711 i, en aquests moments, l'associació de voluntaris Amics de l'Illa del Rei s'encarrega de la seva rehabilitació.

Integrants del grup de voluntaris varen acompanyar la delegació gabellina durant la visita, entre ells, la Lda. Maria Gràcia Seguí Puntes i el general Lluís Alejandre Sintes, fundador de l'associació. A més, el batle va aprofitar l'anada a Menorca per reunir-se amb la batlessa de Maó, Conxa Juanola. A l'entrevista ambdós batles manifestaren la voluntat de signar un conveni de col·laboració entre els dos municipis.

Cal recordar que Capdepera compta amb el projecte museístic de la farmàcia Melis (1915-1973), situada al Centre Melis Cursach i rehabilitada l'any passat. Enguany, l'ajuntament gabellí preveu commemorar el seu centenari, al qual estan convidats els integrats de l'associació menorquina.