Abans de les vacances de Pasqua, les escoles  preparen una sèrie d'activitats ben lligades a les tradicions.

Image

   El segon trimestre escolar ha estat  molt curt, però en les escoles del municipi hi ha hagut molta activitat. Els darrers dies a més de “donar les notes”, a les escoles s’han realitzat les típiques activitats d’abans de Pasqua.
   A S’Auba sabem que el darrer dia es va dur a terme una jornada de jocs populars, que té una gran acceptació entre l’alumnat, i dies abans la pràctica totalitat dels cursos feren els tradicionals crespells. D’altra banda, per mitjà de la revista s’Auba.com, ens hem assabentat d’algunes de les activitats desenvolupades a l’escola i del canvi de Junta de l’APIMA. Cal dir  que s’acomiada de presidenta n’Eva Ferrer i el seu equip, que ha desenvolupat una gran labor en el centre, i ha entrat una nova directiva encapçalada per Roberto Gracia.
    A l’acabament del trimestre, a s’Alzinar no faltaren els crespells i robiols, fets a les aules des d’Educació Infantil a 6è. El darrer dia alguns cursos aprofitaren per anar d’excursió. Els de tercer cicle anaren a la cova des Cingle i els de tercer a sa Talaia de Son Jaumell (es Telègraf) i sa Mesquida pel coll de Marina.

Image