Image

El fet que els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut hagin hagut d'afegir una representació a les quatre que havien programat explica prou bé quina ha estat la resposta del públic a la proposta musical d'aquests al·lots.

Image

L'any passat, amb "Hoy no me puedo levantar", s'havia deixat el llistó molt alt, però la veritat és que aquest "Mamma mia" no ha desmerescut gens ni mica. Podríem dir que entre el curs de l'an y passat i el d'enguany hi ha hagut empat artístic.

Image

Del repartiment artístic, tot i que hi hagi hagut papers protagonistes, no destacarem ningú, perquè allò especialment atractiu foren les coreografies del conjunt.

Image

A més, s'ha de considerar que aquesta vegada, els al·lots i les al·lotes s'ho han organitzat ells solets, i ells són, per tant, els depositaris absoluts d'aquest nou èxit.

Image

I tot sense oblidar que l'objectiu, a més del guster que sens dubte tots els protagonistes deven haver passat, i del guster que passàrem familiars i amics i tots nosaltres, era recollir doblers per al viatge d'estudis. En aquest aspecte, doncs, objectiu assolit, a pesar del preu modest de les entrades.

Image

Ja veurem com s'ho munta, l'any que ve, la nova fornada de 4t d'ESO, però ja poden començar a assajar, si volen fer-ho com els companys grans.

Image

Enhorabona a totes i a tots.

Image

Image

Image