Aquests darrers mesos hem pogut tenir contacte amb el Conseller de Mobilitat, en diferents actes. A la pregunta de si arribarà el tren a Cala Rajada, va fent de morena fugissera.

Degut a això i amb l'objectiu de pegar-li una sempenta, a on es vegi obligat a fer una declaració de intencions, hem pensat a montar una nova Marxa pel Tren.


La Plataforma en Defensa del Tren vol compartir la iniciativa amb gent de Cala Rajada i Capdepera, i es per això que ens agradaria que sortis un representant d'entre els que volen que el tren arribi a la mar. Necessitam algú que ens faci de pont amb l'Ajuntament i que pugui venir a les reunions de la Plataforma. Hem quedat al diumenge a les 19 h a la Rectoria de Sant Llorenç (24 de febrer).

 

Cap Vermell col·laborarà i assistirà a aquestes convocatòries. Ja manifestàrem el mes de novembre que nosaltres no renunciaríem a que el tren arribi a la mar. Si voleu recordar:

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=841&Itemid=28

De d'aquestes pàgines us informarem i si algú es vol afegir, personalment o com a col·lectiu, a la Plataforma de Capdepera sols ens ho a de comunicar per correu electrònic.

També recordar-vos que tenim penjada una notícia que sota el títol TREN I ELECCIONS 2008 intenta replegar tot el que es diu del tren al llarg d'aquest periode electoral. l'adreça directa és.

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1303&Itemid=27