La Guàrdia Civil d'Artà ha detingut un pare, el seu fill de 17 anys, un jove de 22 i un altre home, per estar relacionats amb 25 robatoris comesos en habitacions d'hotels a la localitat de Cala Rajada entre juny i juliol d'aquest any.

Després de rebre diferents denúncieses va establir un dispositiu que es va centrar en un menor d'edat de 17 anys, amb nombrosos antecedents per fets similars, i un altre de 22 anys que es trobava acollit al domicili del menorsegons s'ha informat en un comunicat.

Així, es va demanar un registre domiciliari a casa del menor, on van ser trobats gran quantitat d'objectes sostrets, valorats en 3.000 euros, sobretot telèfons mòbils i càmeres fotogràfiques, i es van detenir els dos joves.

Segons el relat policial, els autors accedien a les habitacions escalant al balcó i forçant la porta d'accés. A més, es va detenir el pare del menor, que l'ajudava a vendre el material sostret, i una altra persona per un delicte de receptació, per comprar un dels telèfons.

L'operació continua oberta, per la qual cosa no es descarten noves detencions. Els delictes pels quals han estat detingudes aquestes persones són robatori continuat, encobriment i receptació.