Les festes del Carme tornen a la plaça dels Mariners... puntualment


La comissió de festes del Carme es treu la son i se cerca la vida. A manco finançament institucional, més mobilització ciutadana i més implicació de comerços i empreses col·laboradors. Un bon exemple el tenim en el concert del dimecres dia 10, patrocinat per tres establiments de la zona de la plaça dels Mariners (Ca Na Pilar, Sa Fonda i Can Tomas), amb la qual cosa hi guanya tothom: els patrocinadors i els espectadors, que així gaudeixen d'un concert més, gratuït.

I com deim en titulars, aquesta festa del dimecres va significar el retorn puntual (no som capaços de recordar la darrera vegada que les festes hi recalaren) a un espai avui molt ocupat i que, això no obstant, es va mostrar com a molt útil per a espectacles ede petit format i amb un aforament limitat. Aquest fet aconseguí que els assistents, força nombrosos, tenguessin la sensació de ser encara més i tot plegat contribuí a crear un bon ambient, amb molta complicitat.

Per començar, tenguérem una actuació no anunciada, de La duende, un duo amb molt de ritme, a força de rumba i ritmes llatins, i amb una veu, la de la cantant, d'aquelles que enganxen.





El plat fort, però, era el de l'actuació de La Vereda, un grup ja veterà, solvent, que fa bona música i que connecta molt bé amb el públic. El seu repertori, també molt en  l'ona llatina, no deixa de ser un xic eclèctic, mesclant el rock, la rumba, el reggae... Sigui com sigui, la petita plaça dels Mariners va esdevenir un formiguer, amb la gent ben engrescada. Molt bé, tant pels organitzadors com pels patrocinadors. Un encert.