Foc i fum, de la mà de Sa Solera Gabellina

El Morralla-Xop resultà tranquil, distès, en la seva línia



L'anunciat espectacle de foc al carrer, a càrec dels dimonis de Sa Solera Gabellina va acomplir amb les expectatives i omplí el carrer Elionor Servera, des de la plaça dels Pins fins al moll, de foc, fum i ritme. Bé, fins al moll, ben bé no, ja que la comitiva s'aturà a dalt de la costeta, a l'indret del carrer Patró Biel Ferrer. Les negociacions amb Ports per tal que el correfoc pogués acabar damunt el moll no fructificaren, i és que aquest organisme sembla, més que el gestor d'un servei públic, una font inesgotable de problemes i d'entrebancs. Sigui com sigui, els dimonis locals desenvoluparen una bona performance, amb total implicació de la molta gent que s'hi sumà i davant la sorpresa dels turistes, molts dels quals no se'n sabien avenir.









Una vegada conclòs l'espectacle musicopirotècnic, arribà el torn de la música, i aquí la cosa sí que va decaure de manera significativa. L'ambient es relaxà i la vetllada va discórrer tranquil·la, amb un públic eminentment local que, a més d'escoltar els grups que actuaren, aprofità per fer petar la xerrada i tastar les primeres pomades -exquisides, com sempre- que la comissió ens ha preparat.

Tres grups, tres estils tres grups, tres estils, blues-bossa, ska, i rock. Ells foren Oprimits, Masterblaster Band i Oveja Negra, per a una bona vetllada musical i, com deim, per a un agradable ambient del qual gaudiren els no molts assistents.