Les platges de Capdepera presenten millores aquesta temporada













L’Ajuntament de Capdepera i l’empresa concessionària de les platges Platges Capdepera han realitzat una sèrie de millores a les platges de Son Moll i cala Agulla per a benefici de l’usuari.

Per una banda, a la platja de Son Moll han acabat de col·locar la passarel·la que uneix el passeig Marítim amb el passeig de Ses Atzavares per damunt l’arena de la platja. Entre els dos passeigs hi havia un tram d’arena que impossibilitava l’accés als cotxets d’infants, bicicletes i persones amb mobilitat reduïda. Amb la instal·lació d’aquest tram de passarel·la de fusta els dos passejos queden connectats. Aquesta millora ha estat aplaudida per molts de turistes i veïnats que hi passegen i ha estat una tasca realitzada per iniciativa de l’empresa concessionària.

Per altra banda, a cala Agulla s’han col·locat dutxes d’aigua dolça als aparcaments que funcionen amb una fitxa d’un cost de 50 cèntims cada una. A les dutxes està prohibit usar sabó i són bàsicament per llevar-se l’excés d’arena i sal. També a l’Agulla han muntat els rentadors de peus, que funcionen amb aigua salada i tenen una demanda molt gran per part de l’usuari. Estan situats a la sortida de la platja i ajuden, a més de la comoditat, que l’arena es quedi a la platja.

A part d’aquestes millores també cal recordar la instal·lació de noves papereres de reciclatge, renovació de cartells informatius, la possibilitat d’usar caixes forts enganxades als para-sols, i la renovació del canyís de l’aparcament de cala Agulla.