La Torre de Canyamel quedà petita per a acollir el nombrós públic assistent al concert i posterior sopar solidari








Dia 22 de juny la Torre de Canyamel va ser de bell nou, escenari del concert organitzat per Amics de Tilloli. Aquesta vegada comptà amb l'actuació de "Pilgrims", que va aportar una música fresca i molt entretinguda, que agradà molt al públic assistent. Molt de públic que omplí la Torre, fent que aquesta convocatòria fos un èxit de participació.



Ja hem dit molta gent, devers 200 persones, i molt bon ambient al concert i al sopar posterior.
El concert s'organitza des de l'any 2000. Com a novetat, enguany el sopar posterior se va  celebrar a l'exterior de la Torre. Se comentà que amb cada entrada se pot cobrir 3 mesos d'educació i manteniment d'una estudiant a l'internat "Escola de la Llum". Un moment molt emotiu va ser l'homenatge a  Margalida Perelló, l'artanenca víctima de violència de gènere l'any passat.



Aprofitant la crònica reproduim la nota d'agraïment remesa per na Cati Martí:

"Una vegada més hem de donar les gràcies a tota la gent que omplí la Torre de Canyamel per donar suport al concert benèfic  per l´Escola de la Llum, de Tilloli/ India, que des de fa 14 anys fa una feina incansable apropant l'educació a un col·lectiu moltes  vegades  oblidat a l'India: les nines. Seran les dones les que, a la llarga seran els fonaments i els pilars del futur de les seves comunitats.
El grup escollit “Pilgrims”, ens oferí un recorregut  musical pel Bluegrass entretingut i alegre, donant un caire festiu  que una nit tan especial es mereix."