Nins i padrins comparteixen jornada a la Residència de Sa Font de sa Cala




Els nins i nines de tres anys de l’escoleta infantil de Cala Rajada Eriçons varen visitar la setmana passada els padrins de la residència Sarquavitae Capdepera a sa Font de sa Cala.

Varen partir de Cala Rajada amb el tren turístic, gràcies a la col·laboració de l’Associació Hotelera First Sun Mallorca, i una vegada allà passaren una estona als jardins jugant amb la pilota.

Quan els residents varen estar llestos els dos col·lectius es trobaren a la sala d’activitats i feren plegats un collar de pasta de sal. Per acabar la jornada res millor que un berenar amb entrepans, galetes i suc a la terrassa del centre.

Els organitzadors varen trobar una activitat molt encertada perquè la residència es va omplir de nins i nines que corrien pels passadissos, jugaven amb els majors i hi conversaven.

Aquesta visita forma part d’un projecte intergeneracional organitzat per l’equip de Teràpies de la residència per aconseguir, entre altres objectius, vèncer perjudicis sobre la gent major i fomentar l’intercanvi de coneixements entre persones de distintes edats.