Jutjats de Manacor



Així donava aquesta notícia "Diario de Mallorca", en la seva edició del dilluns dia 17:

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones relacionades amb el robatori de quaranta televisors valorats en 9.000 euros en un hotel de Cala Rajada, informa aquest cos, que n'ha recuperat tres i continua la investigació per a esbrinar qui en va comprar la resta.

Dos dels detinguts són considerats autors materials dels robatoris i els altres quatre han estat arrestats per delicte de receptació. 

Les detencions es van realitzar el passat dia 12, després d'una investigació que s'ha dut a terme en els últims tres mesos.

D'una banda, han estat detinguts un home i el seu fill amb nombrosos antecedents, com a autors del robatori amb força comès entre febrer i març passats en un hotel de Cala Rajada, d'on van sostreure els televisors que estaven a les habitacions quan l'establiment es trobava tancat al públic .

Després de realitzar quatre registres domiciliaris, la Guàrdia Civil va recuperar tres televisors i va detenir tres persones que van comprar el material robat.

El fill, JMRA, està acusat a més d'un altre delicte de robatori amb força comès a finals de maig en un domicili particular de Capdepera, d'on va sostreure un ordinador portàtil d'alta gamma valorat en 2.000 euros, un ipad i una càmera fotogràfica, i també va ser detingut el comprador del primer aparell, que va ser recuperat.

Tots els implicats, veïns de Capdepera i Cala Rajada, han estat posats a disposició d'un jutjat de Manacor, que ha ordenat l'ingrés a presó de JMRA.