Esporles, 1 - Escolar, 4

Preferent
Esporles 1 – Escolar 4
11è classificat
Després d’aquesta important victòria, l’Escolar es col·loca a una zona tranquil·la de la classificació, deixant enrere i amb molts de punts de diferència la zona perillosa de la classificació. Ara, amb 38 punts, tan sols resta fer-ne quatre més per a assegurar la categoria i tenir un final de temporada sense cap tipus de pressió.

3ª Regional
Escolar 5 – Sta Mònica 1

13è classificat
Si una cosa té la Tercera Regional és que a cada partit es veuen bastants de gols, i el passat diumenge no fou diferent als altres. Principalment a la segona part, quan l’Escolar va protagonitzar un festival de bones jugades i fins a quatre gols.

Juvenils
Escolar 3 – Poblera B 2
7è classificat
Important victòria dels Juvenils davant un Poblense B que tan sols va arribar dos cops a la nostra porteria i va materialitzar dos gols. Però la constància i el bon quefer dels jugadors locals donaren la victòria a un Escolar lluitador i que fins i tot va rematar la feina després de quedar amb 10 jugadors per expulsió d’Ivan en els darrers minuts. El partit començà amb un Escolar totalment ficat en el partit i tenint al contrari embotellat dins el seu camp, fins que va arribar l’1-0. Després, arran d’una errada defensiva, el Poblense va aconseguir empatar el partit. A la represa, la tònica del  fou la mateixa que a la primera part i l'Escolar es va tornar avançar en el marcador l’Escolar, però després es repetí la història, una altra errada i ens van empatar. Afortunadament, en el temps de descompte, Alex Murillo va tornar a marcar diferències i va fer el que seria el gol de la victòria. Tal com està la situació a la classificació i tenint en compte que ara mateix l’Escolar té dos equips per sobre que no podrien accedir a una plaça d'ascens a la categoria de Nacional, seria un bon moment per mirar de deixar ben col·locat l’equip per afrontar els darrers vuit partits amb bones perspectives d’intentar tornar a pujar. No bolidem que, un cop acabada la lliga de Divisió d’Honor, a la qualtan sols li resten quatre partits, es podrien incorporar a les files de l’Escolar dos jugadors locals que ara mateix estan al Sant Francesc: no parlem d’altres que Bernat Ferrer i Edu Flaquer.