Comença una tradició   El RCD Mallorca va perdre 2-4 contra el Skalke 04 en el partit que varen jugar ahir els veterans a Capdepera.
   És la segona vegada que es juga aquest partit al poliesportiu gabellí, la primera va ser fa dos anys, i els dos cops ha estat un èxit. Tant, que l’equip alemany ja xerra de tradició i per tant, de tornar d’aquí dos anys més.    Al camp d’es Figueral s’han pogut veure jugadors com en Gustavo Sibiero, en Pepe Gálvez o en Trobiani per part del Mallorca, i dos jugadors de l’equip de futbol de Capdepera que han sortit al camp per acabar de formar l’equip, ja que algunes estrelles com n’Engonga o en Nadal a darrera hora no van poder assistir-hi.    La iniciativa de jugar aquest partir de veterans va sorgir fa dos anys a Capdepera i el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament va col•laborar, i aquest any, l’equip alemany ha volgut tornar al camp i han proposat repetir el partit.


 
   Per sorpresa de tots els gabellins, els jugadors alemanys han aprofitat el cap de setmana complet per fer fe turistes per Cala Rajada, i s’han passejat amb el bus oficial de l’equip.