De Cadets fins a Primera Regional, tots  en cinquena posició 











 
1ª Regional
Escolar 4 – Alquería 2
5è classificat
 
No sé en què devia pensar quan, la setmana passada, vaig dir que el proper partit era davant el Petra (serà per que tenc ganes de revenja). La veritat és que de Petra a S’Alqueria hi ha molta diferencia. El proper cap de setmana si que es juga davant el Petra.

El partit d’aquest diumenge, després de la festa de presentació de totes les plantilles de l’Escolar, esperàvem que es guanyaria, ja que ens enfrontàvem a un equip que està en hores baixes i enfonsat a la classificació, tot i que aquests partits són molt perillosos. A la primera part, l'Escolar va tenir fins a cinc ocasions clares de marcar però la pilota pareixia que no volia entrar. També l’Alqueria en va tenir una molt clara, però aquesta acabà amb el resultat inicial. A la segona, després d’un gran tir de fora de l’àrea, l’Alqueria aconseguí el 0-1, però l’Escolar no es va rendir i en deu minuts va capgirar el marcador, fins a posar-se 3-1. Semblava que el partit estava controlat, però amb un penal en contra es passà a un marcador una mica compromès de 3-2. Faltaven 20 minuts per acabar, però es va seguir amb la mateixa línia de joc fins que a falta d’un minut es va marcar el 4-2 definitiu, que ja deixava les coses clares. Cal dir que dels 6 gols marcats, 5 foren d’una qualitat excepcional, tant per una banda com per l’altra. Al cap i a la fi, un horabaixa entretengut, amb gols i 3 punts més.
 
3ª Regional
Escolar 2 – Es Raiguer 0
5è classificat

Una victòria més que confirma que la 3ª te moltes coses a dir.
 
Juvenils
Pto Cristo 1 – Escolar 3
5è classificat

Image
 
Cadets A
Olimpic 0 – Escolar 1
5è classificat
 
Segons informacions resulta que a falta d’un minut per acabar el partit, l’àrbitre el va suspendre per una “tangana” que es va liar a la gespa amb públic inclòs. Hi ha foros que bullen.
 
Cadets B
S’Horta 3 – Escolar 0
5è classificat
 
Futbol Femení
Escolar 0 – Pto Cristo 3
 
Infantils A
Escolar 0 – Manacor 2

El partit de la setmana passada no es va ajornar, tot i que a la federació no hi havia resultat el dilluns passat.
 
Infantils F7
Es Rafal 14 – Escolar 4
 
Alevins
Cardassar 1 – Escolar 0
 
Benjamins F7
Olímpic 2 – Escolar 3
 
Benjamins F8
Rtv Arenal 2 – Escolar 14
 
Prebenjamins
Penya Arrabal 0 – Escolar 8
 
Prebenjamins
Escolar 13 – Pto Cristo 0
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora