Image

Bons resultats en el torneig de les festes de Sant Roc

Una vegada més, el club Reshinkan va ser el responsable de l’organització del torneig de Judo infantil de les Festes de Cala Rajada.
Aquests tipus d’activitat es diferencien dels clàssics en el fet que no es duen a terme en poliesportius, sinó que el lloc més adient per realitzar-se sol ser al capvespre a la plaça major del poble, en aquest cas ha estat la populosa plaça des Pins.
En el Torneig de Sant Roc hi varen prendre part la quasi totalitat dels pobles de la comarca del Llevant mallorquí: Manacor, Artà, Sa Coma, Son Servera, S’Illot i els amfitrions, Capdepera i Cala Rajada, en les edats  compreses entre els 5 i 12 anys.
Ja acabat l’acte els grans guanyadors de la jornada varen ser :
CRISTIAN FERNANDEZ,GUILLERMO BOUCHATON,CLAUDIO FERNANDEZ, LLORENÇ ORO,PAU RODRIGUEZ,PABLO MARTINEZ,CONSTANTIN DANKELMANN,JAIME FERNANDEZ,GUILLEN EXEVARNE,NEUS TIZON, MARIA ORTEGA,LARA SCHULTER,CRISTINA ORTEGA,CRISTINA BERBAS, CLAUDIA FERNANDEZ,JOAN FERNANDEZ,XISCO TORRES,MARIUS SNAPAUFF, DIEGO VELASCO,DANI MORENO,PEDRO FEBRER,JUAN TONI TERRASA,ADRIÀ BERGAS y FIDEL MARTINEZ