Un com a membre de l'equip tècnic i l'altra com a jugador.


La selecció balear de futbol sub 14 de la que hi formaven part Jaume Faba i Moustapha Diop s'han imposat per 7 a 4 a la selecció de Galícia en la final del campionat que ha tengut lloc a Cadis. 

la Selecció Balear de Futbol Platja Sub 14 (Infantil) va ser la CAMPIONA del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques, celebrat del 20 al 23 de juliol, a la mateixa instal·lació a Cadis.
Molt bon campionat el disputat per la nostra selecció que no va perdre cap partit, tot i tenir un grup molt complicat, únic format per 4 seleccions.

Resultats fase de grups:
Catalunya 4 - Illes Balears 6
Illes Balears 6 - Comunitat Valenciana 3
Illes Balears 5 - Melilla 3

Amb aquests resultats va passar primera de grup i es va enfrontar a les semifinals a l'amfitriona, Andalusia, partit molt complicat contra la màxima favorita, on l'equip local es va posar 3-1 al marcador, però els jugadors de la nostra selecció varen ser capaços de remuntar el partit (3-4) i aconseguint arribar a la final.

La final la varen disputar la Selecció Balear i la Selecció Gallega, on els dos primers quarts varen estar molt igualats, però el tercer quart es va decidir i els jugadors Balears es varen proclamar campions, el partit va acabar amb un 7-4.

Cal esmentar que els dos campionats han tingut representació gabellina, Jaume Faba Sancho, forma part del cost tècnic de les Seleccions Sub 16 i la Sub 14, aconseguint un subcampionat i un campionat d'Espanya com a formador. I el jugador Moustapha Diop s'ha proclamat campió d'Espanya de seleccions autonòmiques de Futbol Platja categoria Sub 14. 
 
- Millor Jugador del Torneig i de la Final Javi Ceballos, porter de la Selecció Balear.
- Màxim Golejador del torneig, Obaid Benotman jugador de la Selecció Balear empatat amb Nael Yakin de la Selecció Catalana amb 8 gols cada un.
- Moustapha Diop nominat entre els 3 millors jugadors de la Final per marcar dos gols i una assistència.
 

Ambdós són jugadors del CE Escolar de Futbol i en Jaume Faba és jugador de l'equip Mallorca Beach Soccer (equip de futbol platja) que l'any que ve jugarà a segona divisió nacional.

Classificació Final del Torneig Sub 14.
1. Federación de Fútbol de las Islas Baleares
2.  Federación Gallega de Fútbol
3.  Federación Andaluza de Fútbol 
4.  Federación Extremeña de Fútbol
5.  Federación de Fútbol de la Región de Murcia
6.  Federación Catalana de Fútbol
7.  Federación de Fútbol de las Islas Canarias
8.  Real Federación Melillense de Fútbol
9. Federación Navarra de Futbol
10. Federación de Fútbol de la Comunidad Valenciana
 




Enhorabona als campions a l'Escolar, club al qual pertanyen ambdós jugadors.