El cap de setmana passat (13 i 14 de juliol)  va tenir lloc el Campionat d'Espanya s.18 a la ciutat de Màlaga.

Dues atletes del club Claudia Troppa Sport Center van participar ja que van obtenir la classificació amb les mínimes realitzades durant la temporada estival.

Paula Lorenzo va participar a la prova de 400m tanques, on una mala cursa la deixà fora de la final, no va finalitzar la cursa per una caiguda a la darrera tanca. Tot i així Paula ha complert amb escreix l'objectiu de la temporada, era fer la mínima del campionat, ja que per a ella és una prova nova i té un procés d'adaptació.

En canvi Inés Lorenzo la seva germana va realitzar un excel·lent campionat, a la primera ronda "reventà" la seva marca personal baixant de la barrera dels 14 segons, aconseguint un registre de 13.86 que a més de marca personal és un nou rècord de Balears .18 (Un rècord que Caridad Jerez va aconseguir l'any 2008). Però encara quedaven les semifinals per a poder optar a la final tan desitjada, que era l'objectiu de la temporada arribar a la final, no hem d’oblidar que tant Inés com la seva germana són les petites de la categoria.

Inés va córrer unes molt bones semifinals, el vent en contra va impedir millorar encara més aquest registre però això ja era igual, havíem aconseguit l'objectiu de la temporada. Inés a la final mostrà la seva urpa i que no s'empetiteix amb res. Al contrari, per a ser de les més petites es creix molt en aquest tipus de curses i va quedar 4a. Sembla que sap a poc quedar-se a tan sols 1 lloc de les maleïdes medalles, però va ser un grandíssim èxit per a ella.

Enhorabona a les dues, han fet una temporada de 10!!!

Diumenge que vinent tindrem Maria Servera al campionat d'Espanya s.16, a Lleida, en salt d'alçada.