El Judo Renshinkan i el Budo SG Schorndorf d’Alemanya organitzaren el 13è Seminari Internacional de Budo


 

El passat cap de setmana ( 22 i 23 de juny) Cala Rajada va ser la seu  de 13a edició del seminari internacional de Budo, organitzada pel RENSHINKAN i el club BUDO SG SCHORNDORF ALEMANYA, que va reunir uns 50 participants. Les activitats es van dur a terme al Poliesportiu Es Figueral, el local del Judo Renshinkan a Cala Rajada i la platja de Cala Agulla.

Els conductor d’aquest magne esdeveniment van ser 9 professors amb un impressionant currículum. Els professors van teballar realitzar nombroses activitat d'aquest  intercanvi d'estils: Kobudo, Ju Jitsu, Jiu Jitsu, keisatsu jutsu, Hambo jutsu, Brasilian Jiu Jitsu, Defensa personal femenina i masculina, defensa policial, Judo competició, judo inclusiu, entrenament a la platja i una llarga llista d'activitats...  Un ampli ventall d'activitats que van agradar molt als participants d'auesta edició 2024.

Al final, tant els referents com els alumnes van gaudir d'aquesta nova trobada dirigida pels professors, l'alemany Francisco de la Fuente i el mallorquí Pep Mascaró.