INICIACIÓ INSELAR I COBIAN
CB Capdepera - Artà
Primer partit dels més grans de les escoletes. Va ser una experiència molt gratificant per tothom. Primer pels jugadors/es que varen poder posar en pràctica tot el que han après en aquesta temporada. Segon pels entrenadors que ens vàrem sentir molt orgullosos de com ho varen fer els nins i les nines. I finalment, al públic que va poder gaudir d’un gran partit. Moltes gràcies a tots i a totes, i sobretot, als companys de l’Arta.

PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA
CB Capdepera Associació Hotelera - Son Servera

Partit amb els nostres veïns de Son Severa, on el ritme del local, donava la nota al partit.
Com és costum, van començar molt adormits, tocant poca pilota i veient com jugaven els del Son Severa. Però una vegada que van despertar, van anar per totes i van començar a jugar al que més els agrada: córrer, córrer i córrer.
Feliços de la intensitat, però preocupats pels moments de poca atenció a l’hora de jugar.

MINI FEMENÍ IN OFF
Sa Pobla - C.B Capdepera In Off

Partit molt igualat on les minis varen sortir a la pista amb molta intensitat i ganes de jugar. Varen aprofitar els contraatacs per fer moltes cistelles i algunes donaven lloc a tirs lliures. La defensa va ser intensa i col·laborativa, ja que es donaven suport les unes amb les altres i s’ajudaven entre elles.
El partit va arribar a la pròrroga i varen demostrar la valentia i intensitat amb la qual varen començar el partit.
Enhorabona per la feina!

MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER
B. Nord - CB. Capdepera Perera&Partner

Partit molt complicat el que varen afrontar els minis la passada setmana, contant només amb 8 jugadors a causa de baixes d’última hora. L’equip començà concentrat en defensa però molt poc encertat en atac. De mica en mica la motivació defensiva va anar disminuint, ja que no s’aconseguia anotar i els locals anaven agafant avantatge. Un tercer quart molt bo de l’Alcúdia acabà per rompre el joc. Tot i això, els últims períodes del partit, els gabellins es referen i demostraren que poden competir malgrat qualsevol circumstància. Els jugadors acabaren esgotats, ja que demostraren el seu compromís amb l’equip i els companys donant-ho tot a la pista, per la qual cosa es poden sentir ben orgullosos.

CADET FEMENÍ NOAH’S
CB Sa Indioteria 74 - 47 CB Capdepera Noah’s

Partit per oblidar de les cadets femenines on res va sortir bé davant el conjunt de Sa Indioteria. Des del primer moment les locals varen dominar el joc, ja que varen posar més ganes i intensitat que les gabellines. El Capdepera no va tenir encert en el tir, va perdre moltes pilotes i no va ser capaç d’aturar a les jugadores importants del rival. Toca fer reflexió i entrenar per millorar de cara al darrer partit de la lliga.

CADET MASCULÍ NOAH’S
Joan Capó 62 - 75 CB Capdepera Cafè Noah’s

Victòria que gairebé sentència la nostra posició en la lliga.
La trobada ha estat al ritme del Capdepera. Quan nosaltres hem pujat la intensitat, el rival ha hagut de posar-se al nostre ritme, la qual cosa ha provocat un avantatge aviat en el marcador. Gran esforç defensiu per part dels nins, on tots han aportat i han donat el seu 100%. Feliços de veure com cada vegada es tornen més madurs a l’hora de jugar a bàsquet.

SÈNIOR MASCULÍ ÈPIC
CB Capdepera Èpic 48 - 49 Alcúdia

Amarga derrota dels gabellins el passat dilluns contra el líder de la lliga. Tot i tenir una clara desavantatge física, els nostres jugadors varen lluitar com a lleons. El partit va ser molt igualat, (29-28 al descans), però a la segona meitat el nostre equip va comandar al marcador fins als darrers 5 segons. Vàrem tenir la darrera jugada per guanyar, però a vegades la pilota no vol entrar i guanya el rival. Tot i la derrota no es pot més que felicitar a l’equip pel seu coratge i entrega els 40 minuts. Enhorabona, enhorabona i enhorabona!!!