INFANTIL MASCULÍ EXPERT
Hispània 33 - 84 CB Capdepera Expert

Victòria de l’equip de Capdepera, el qual va començar amb certs dubtes en el primer període. Seguidament, el conjunt gabellí va incrementar el seu nivell defensiu, provocant així la diferència en el marcador.

CADET FEMENÍ NOAH’S
CB Capdepera Noah’s 75 - 37 Santa Maria

Gran partit de les cadets després de pràcticament un mes sense jugar. El partit ha començat amb les locals un poc perdudes, amb errors defensius bastant clars i amb un joc molt inestable. Això no obstant, han anat entrant al joc i a poc a poc han anat a més, augmentant les recuperacions i les opcions clares d’atac en superioritat. Enhorabona pel partit.

CADET MASCULÍ NOAH’S
CB Capdepera Cafè Noah’s 56 - 88 La Salle Palma

Partit amarg dels cadets masculins. La trobada va començar molt igualada, encara que amb un ritme baix per part dels locals. A partir del segon quart, a causa de la intensitat i l’encert del rival, la distància en el marcador anava augmentant. Al final del partit, els gabellins van fer un pas cap endavant per a lluitar el partit, però no va ser suficient per a retallar la diferència entre els dos equips.
Un partit on els jugadors han d’aprendre i madurar com a jugadors de bàsquet.

SÈNIOR MASCULÍ ÈPIC
CB Capdepera Èpic 68 - 58 Hispània

Primera victòria a la segona lligueta dels nostres sèniors. El partit va començar molt igualat. De fet, al segon quart es va arribar 18 a 18, però els nostres varen fer un gran segon quart basat en una bona defensa i una sortida ràpida al contraatac. A més a més, quan es va jugar en atac posicional es varen trobar bones opcions de tir amb un gran encert, arribant al descans 45 a 28. Al tercer quart el partit es va anar encalentint innecessàriament, tot i que la distància al marcador es mantenia sense un joc brillant. Per desgràcia, al darrer quart el rival va anar retallant la diferència, i ens va constar una mica més del compte controlar el partit, tot i tenir una gran diferència al marcador. Ha estat la primera vegada, aquesta temporada, que hem tengut un marcador tan favorable i a poc a poc anirem aprenent a gestionar aquestes situacions. Donar l’enhorabona als jugadors i per la pròxima!