Génova 3 - Escolar 1

Moltes baixes i sols un suplent per afrontar aquest partit que es va tòrcer molt aviat. Al minut 11 penal en contra. 1-0. N'Alejandro Niño aconsegueix l'empat al minut 25 i amb domini altern acaba la primera part.
Just començar la segona part, jarra d'aigua freda: El Génova marca. 2-1. I al minut 70 tona a marcar per deixar el marcador definitiu en un 3-1.

Queden tres partits. Artà, San Pedro i Vilafranca. Els col·legials de SAN PEDRO que s'ha d'enfrontar contra l'Artà, Escolar i Huialfàs, decidiran les places de descens. Cal centrar-se i assegurar al manco quatre punts. Un empat i una victòria. De moment depenem de nosaltres. Ànims!

Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.