CAMPUS DE BASQUETMANIÀTICS 2007

Polisportiu Es Figueral

Els passats dies 27, 28 i 29 de juliol tingué lloc en el poliesportiu Es Figueral de Capdepera el tercer campus de bàsquet organitzat per l’Atlètic Escolar

 

 

 

Campus de bàsquet 2007
Poliesportiu es Figueral

Image


Els passats dies 27, 28 i 29 de juliol tingué lloc en el poliesportiu Es Figueral de Capdepera el tercer campus de bàsquet organitzat per l’Atlètic Escolar. Enguany hi han participat uns seixanta al•lots i al•lotes de diverses edats, els jugadors convidats i tot l’equip d’entrenadors del club.
Els convidats d’aquesta edició han estat Betty Cebrián, ex-jugadora de la selecció espanyola i membre de cos tècnic de la F.E.B.; Fernando Marchante, ex-entrenador de la selecció espanyola femenina i del Drach Inca; Yolanda Juanes, ex jugadora de la divisió d’honor, Guillem Coll, ex jugador de l’ACB  i  A. Colino, entrenador del Aquamàgica. El director del campus ha estat un any més  Marcel·lí Gost.
Dia 27 tingué lloc la distribució dels participants en grups i el lliurament de material. El dia 28, durant tota la jornada, es realitzaren activitats lúdiques i esportives, així com el dia 29, en què finalitzà el campus, a migdia.
Durant el campus de “basquetmaniàtics”, es distribuí fruita, aigua, berenar i dinar (la junta preparà dues monumentals paelles per a tots els participants). També es repartiren diversos obsequis i samarretes originals del campus. Els participants mostraren la seva satisfacció per com es desenvoluparen les jornades.
Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament (àrea d’esports) i de l’empresa Burguer King.

PROPERES CITES ESPORTIVES DE L'ATLÈTIC ESCOLAR

Ara, el club, prepara el dia 19 d’agost el Torneig de bàsquet homenatge a Manolo Ruíz al Poliesportiu
-A les 19 h. At. Escolar – De la Cruz
-A les 20.30 h. At. Escolar Sènior – Velles glòries de Capdepera
I també dia 24 d’agost , a partir de les 21 h, fins que el cos aguanti, partits de bàsquet 3x3. Al poliesportiu es Figueral